torsdag 19 mars 2009

Att en Åkarfru är tvungen att tävla mot svett...


Åkarfrun är hemma (som vanligt) med alla barnen,,Diesel Doris,,LillÅkarn och Byggare Bob. Herr Åkare har annat för sig,,det har Herr Åkare haft 2,5 kvällar i vecka sen i höstas. Herr Åkare föredrar svettiga, äckliga, tandlösa män istället för sin underbara familj. Det är alltså ishockey i kväll igen..Åkarfrun hoppades nästan att svettlaget inte skulle ta sig till semifinal,,men ack va fel Åkarfrun hade. Det hängde på håret för det tandlösa laget,,men de klarade sig som hela södra vätterregionen vet. Så Åkarfrun bloggar, surfar och badar LillÅkarn och Byggare Bob. Fast hon bara vill sola och ta det lugnt. Åkarfrun måste verkligen få bort den blåvita färgen som Åkarfrun har på sina rasben..(stubbar).
Och Åkarfrun är nyfiken på Fru Hundtokig som önskade sig något väldigt speciellt på sin födelsedag,,få se om Fru Hundtokig berättar vad det är. Det kanske är så enkelt att det är en ny hund...

Lägger upp en bild på LillÅkarn som tappat tänder..P.S han är inte svettig och äcklig,,han är helt enkelt bara tandlös.
Over and out

2 kommentarer:

  1. Hehe ja ger dig en ledtråd SKYDDSARM och du skulle ändå inte fatta va de va hon fick hahahha

    SvaraRadera
  2. Ha ha!! Eva har rätt, en skyddsarm. ;Man har den på armen för att inte bli biten på riktigt när man tränar skyddsarbete med hundarna. Glamoröst vá!

    SvaraRadera