lördag 7 mars 2009

Skattepengsslöseri


Åkarfrun har svarat på en fruktansvärt löjlig enkät som Jönköpings Kommun har skickat ut. Det handlar om LillÅkarns förskoleklass. LillÅkarn blir 7 år i Juni. Frågårna va så här (ex)...Vad tycker du som förälder hur Förskoleklassen arbetar med att motverka traditionella könsröller,,hur förskolan arbetar för jämställdhet...För det första är inte Åkarfrun med LillÅkarn på dagarna,,,(nej hon jobbar som nästan alla andra). OCH ÄR DET SÅ VIKTIGT ATT PRATA OM TRADITIONELLA KÖNSROLLER MED 6-7 ÅRINGAR???????? Det är väl ändå bättre att barnen lär de grundläggande sakerna, (räkna, skriva siffror o.s.v)
Denna jäkla enkät anser Åkarfrun att det är slöseri med resurserna som Skolan har blivit tilldelade av skattemedlen. Det påpekade Åkarfrun under punkten övrigt. Lägg resurserna på bättre lärande istället och vikarier,,Blivande Diesel Doris får gå hem ibland från skolan för det inte finns vikarier.

Bilden föreställer LillÅkarn som kör minidumper och tänker på traditionella könsroller.

Kram från LillÅkarn mamma Åkarfrun

1 kommentar:

  1. Jadu, det kan man undra vad alla dessa frågor kommer ifrån. Det ska se snyggt ut på pappret och statistiken men man har ju egentligen ingen aning hur dom ska motverka traditionella könsroller. På förskolan kallas det inte längra Dockvrå utan Hemvrå!! Man tar sej för pannan!

    SvaraRadera